Saturday, November 6, 2010

Ezberbozan Bistro - Beşiktaş

İstanbul'un ezberi bozuldu!

Balmumcu'da açılan Ezberbozan Bistro genel kuralların tekdüzeliğinden farklı, konfor ve fonksiyonelliği ile şık ve sıcak bir ortamda konuklarını ağırlıyor. Tasarımı İç Mimar Yeşim Aslaneli tarafından yapılan Ezberbozan, sıradışı konseptiyle Balmumcu’da tüm dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. HIP (High Individual Place) tarzının yansıtıldığı İstanbul'daki ilk cafe & rest & bistro olma özelliği taşıyan Ezberbozan'da, tasarım sadece iç mimarideki düzenlemelerle sınırlı değil. Ezberbozan’ın ışıklandırmadan duvar süslemelerine, masa ve sandalyelerden aksesuarlara, yiyecek ve içeceklerin sunumundan hizmet anlayışına kadar tüm detaylar özenle tasarlandı. Mekân, bu özelliğiyle İstanbul’da sadece bir bistro değil, yarattığı ambiyans, dekor ve iç mimariyle gerçekten ezberleri bozarak bir ilke imza attı. İtalyan ağırlıklı Dünya mutfağıyla zengin bir mönüye sahip bistroda, hem göze hem de damağa hitap eden lezzetlerle birlikte içki yelpazesi de oldukça geniş. Ezberbozan’da konuklara, sabah kahvaltısıyla başlayıp öğle ve akşam yemekleriyle değişik seçenekler sunuluyor.

Renkleriyle keyifli bir atmosfere sahip olan ve haftanın 7 günü hizmet veren Ezberbozan'ın ismi de oldukça ilgi çekici. 8 Ekim’de açılan bistroya gelen konukların dikkatini çeken en önemli alan ise, Türkiye’de ve dünyada sanattan siyasete, spordan şiire ezberleri bozan önemli şahısların resimleri. Mekânda, yaptıklarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çekip “ezberleri bozan” Atatürk’den Einstein’a, Salvador Dali’den Can Yücel’e kadar çok sayıda ünlü ve önemli değerlerin resimleri bulunuyor.

Her türlü davet ve organizasyon için de özel olarak tasarlanan Ezberbozan’da konuklar, mekânın içinde hazırlanan yazı tahtasına özgürce görüş ve önerilerini yazabiliyorlar.Gece 02.00’a kadar açık olan bistroya tüm İstanbullular davetlidir.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara