Friday, November 5, 2010

HUMMUS Restaurant - Kozyatağı

HUMMUS 1993 yılından beri misafirlerine açık olan mutfağı ile sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşamaktadır. Müşteri ilişkilerinde ve temizliğinden hiçbir zaman taviz vermeden yıllarca damak tadını bozmadan daha uzun süre sizinle birlikte olmaya devam edecektir.

Zengin kebap, ızgara, tatlı, meze ve salata çeşitlerimizle her zaman size en güzel tatları sunmayı kendimize borç bilmişizdir. Güney ve doğu mutfağının en seçkin lezzetlerini de ilave ederek, uzun yıllar boyunca, her geçen gün yeni müdavimler edinerek bu güne geldi. Yıllar içinde çalışma anlayışındaki titizlik, siz misafirlerimizin memnuniyeti ile geri döndü.

HUMMUS, her sabah saat dokuzda açar kapılarını. Servis 22:30'da kapansa da, bu samimi ortamda misafirlikler gece yarısına kadar sürebiliyor. Evlerinde yemek yemeyi hiç özlemez HUMMUS’a öğlen ve akşam yemeği için gelen misafirler. Evlerindeki kadar lezzetli ve taze yiyeceklerden oluşur mönü. Sürekli yenilikler eklenen yemek listesinden tercih yapmak zordur.

Restoranın yörenin lezzetlerini tam anlamıyla müşterileriyle paylaşma arzusu nedeniyle mönü, mevsim şartlarına göre değişiklikler gösterebiliyor. HUMMUS, HUMMUS ve çeşitlerini tanımayanların mutlaka tatması gereken lezzetlerden sadece bir tanesi. Yemek yelpazemiz ve zengin mönümüz; çevremzin Iskenderun, Gaziantep ve Hatay kebaplarıyla dolduğu şu günlerde sizin için çok farklı bir deneyim sunacagından eminiz.

Hummus‘un kuruluş amacına uygun olarak işletmecileri ve sahipleri Gül Timuçin ve eşi Ekrem Timuçin memleketlerinden yola çıkıp Iskenderun, Gaziantep ve Hatay mutfağını İstanbul'luların önüne seriyor ve farklı tatlar kazandırmaya devam ediyor.

Sunulan yemekler konusundaki diğer bir ayrıntı ise, yemekler sipariş üzerine hazırlanması. Bu şekilde etlerin ve sebzelerin vitamini, lezzeti ve tazeliği kaybolmadan hazırlanıp servis edilmesidir.

HUMMUS'un iç mekanı ise sahibi ve işletmecisi olan Gül Timuçin'in ince zevklerini yansıtıyor.

HUMMUS‘un işletmecileri ve sahipleri yemeklerin kalitesi ile birebir ilgileniyorlar ki o güzel yemeklerin doyumsuz tadı damağınızda büyük bir yer edinebilsin.

200 kişilik olan Restaurantımız her türlü toplantı, iş yemekleri ve yemekler için her zaman hizmetinizdedir.

Bunca yılı aşan tecrubemizi eğer tatmak isterseniz, sizi aramızda görmekten gurur ve mutluluk duyarız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara