Saturday, November 27, 2010

Kremola - Bağdat Caddesi

Tadı damağınızda kalacak yepyeni lezzetlerin yeni durağı: Kremola!

KREMOLA !... DÜNYANIN EN GÜZEL TATLARI ORADA…

Taptaze lezzetlerin yeni adı Kremola Türkiye’de… İlk mağazasını Bağdat Caddesi’nde hizmete açan Kremolanın Krempuf’ları tadına bakan herkesi çocukluğuna götürecek, hafif lezzetleriyle damaklarda iz bırakacak.

Türk halkını farklı bir tatlı konsepti ile tanıştıran Kremola, bambaşka lezzetlerin ve hafif tatların vazgeçilmez adresi olacak.

Türkiye’de bir “ilk” olan Krempuf’tan, birbirinden lezzetli cheesecakelere, muffinlerden tartlara, farklı bir ürün yelpazesiyle hizmet verecek olan Kremola yeni konsept anlayışıyla sizleri tadı damağınızda kalacak lezzetlerle tanıştıracak.

Kremola’da birbirinden değişik tatlarda hazırlanan, hiçbir katkı maddesi içermeyen, %100 doğal malzemeler ile hazırlanan, çocuklarınıza ve size sağlıklı bir tatlı alternatifi olan krempuflar 7’den 70’e herkesin vazgeçilmezi olacak…

Damağınızın yeni tadı Kremola’da vereceğiniz “tatlı” bir mola sizi günün stresinden uzaklaştıracak, evinizin sıcaklığındaki misafirperver ve güler yüzlü hizmet Kremola’yı vazgeçilmez adresiniz yapacak.

Müge Uçkan, Elif Göl ve Rüya Küçükkaya tarafından kurulan Baysa Gıda’nın bir iştiraki olan Kremola’nın ürünlerinde, koruyucu ve katkı maddesi kullanılmıyor. Kremolanın tüm ürünleri en hijyenik şartlarda ve dünya standartlarında üretiliyor. Çok yakında İstanbul’un birçok farklı bölgesinde karşımıza çıkacak olan Kremola, sabah saat 10:00 akşam saat 20:00 arasında, Bağdat Cad. 460C Suadiye’de hizmetinizde…

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara