Saturday, November 27, 2010

Le Caique Balık Restaurant - Cibali

Tarihi dokuya sadık kalınarak küçük bir Ege restaurantı havasında dekore edilen Le Caique iç mekanda kullanılan mavi-beyaz renklerin ferahlığı, büyük pencereleri ve yüksek tavanıyla müşterilerine keyifli anlar yaşatıyor. İşletmecilerinin “modern-salaş” olarak adlandırdıkları basit, zevkli ama çok temiz konsept İstanbul’da pek alışılagelmiş bir durum değil!

İşletmeciler Balık Restaurantı gündeme geldiğinde Ege’den başlayıp Pire ve Girit’de biten bir yolculukla konsept ve menü belirleme yoluna gitmişler. Büyük bir titizlikle hazırlanan menü de bu büyük çabanın göstergesi!

Balık çorbasının yanı sıra, Bombay fasulye(sıcak veya soğuk), levrek marine, çiroz, rum usulü cacık, soyalı uskumru, peynirli zeytin salatası, paşa mezesi soğuklardan sadece birkaçı!

Otuzbeşer kişilik iki kattan oluşan Le Caique yaz itibarıyle kırk kişilik terasıyla kapasitesini 110 kişiye kadar çıkarıyor.

Fiyatlara gelince; güzel bir balık ziyafeti isteyenler için gayet uygun. Farklı bir mekanda özel şeyler yemek istiyorsanız Cibali 203 numaraya uğrayın!!

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara