Saturday, November 6, 2010

Loft - Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı - Rumeli Salonu - Harbiye - Şişli

Hem yazlık, hem de kışlık mekanıyla kısa sürede İstanbul'un en gözde restoranlarından biri haline gelen Loft, profesyonel aşçıların hazırladığı birbirinden leziz yemekleriyle konuklarını büyülüyor.

Loft ile birlikte Türkiye’ye gelen, restoran-lounge ve fine-dining kavramları, Loft’un sıcak ambiyansında yaşamaya devam ediyor. Konuklarını muhteşem dekorasyonu ve üstün hizmet kalitesiyle ağırlayan Loft, özenle hazırlanan yemeklerin lezzetiyle fark yaratıyor.

Lezzet ve sunumun ön planda olduğu Loft’un mönüsü, uluslararası tatları bir araya getiren zengin bir içeriğe sahip. Yemek-müzik-dekorasyon köşe taşlarının birebir örtüştüğü Loft, aldığı ödüllerle de seçkin mekanlar arasında kalıcı olacağını ispatladı.

Dünyanın en önemli şeflerinin mezun olduğu New York’taki French Culinary Institute eğitimini birincilikle bitiren Umut Özkanca, yıllarca eğitim gördüğü Amerika’daki gözlem ve tecrübelerini Loft’a birebir yansıttı.

“Chaine Des Rotisseurs” Fransız Gastronomi Birliği Rötisörler Zinciri Derneği‘nin en genç üyesi seçilen ve restoran işletmeciliğine yeni bir anlayış getiren Umut Özkanca, İstanbullular'ı Loft’un muhteşem atmosferini yaşamaya davet ediyor.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara