Friday, November 26, 2010

NAN Taste of Asia - Şişli - Gayrettepe - Esentepe

Bir zincirin ilk halkası olarak İstanbul’un en merkezi semtlerinden Esentepe’de, sıra dışı dekoru, samimi ortamı, özenli servisi ve Mongolian BBQ ile Uzakdoğu mutfağının seçilmiş yemeklerini ve sushi örneklerini sunan NAN Taste of Asia , Kasap Sokak no. 22’de hizmetinize girmiştir.

NAN’ın ana konsepti olan Mongolian BBQ, beyaz et, kırmızı et veya balıktan oluşan kendi tercihlerinizi yansıtmasının yanı sıra az yağlı, düşük kalorili, lezzetli ve dengeli bir yemek oluşturmaktadır.

Mongolian BBQ büfesinde, çeşitli etler, sebzeler, baharatlar ve soslar arasından kendi tercihlerinize göre yemeğinizi oluşturabilir, daha sonra da Çinli şefimiz Xu Haidong’un bunları sizin için pişirmesini seyredebilirsiniz.

Mönüde yer alan diğer Çin yemekleri, Cantonese, Shanghai, Beijing, Szechwan ve Zhejiang yörelerinden seçilmiş olup, Çinli aşçı Fangzu Zhang tarafından Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmaktadır. Çin mutfağı mönüsünde

Aromalı çıtır Pekin ördeği, karides ve dil balıklı pirinç hamuru rulosu, acılı kuzu kaburga ve pirinç erişteli deniz mahsulleri salatası gibi yemekler mevcuttur.

NAN’ın sushi ustası Xie Qingzhong ve ekibinin hazırladığı sushi’ler, lezzetlerinin yanı sıra gerçek bir görsel şölen oluşturmaktadır.

NAN’ın, sunduğu lezzetlerinin yanı sıra, geniş ve zengin barında iş çıkışı günün yorgunluğunu atabilir, trafik sıkışıklığını atlatırken içkinizi yudumlayabilirsiniz.

NAN, mekanında sunduğu tüm lezzetleri, tek bir telefon ile, İstinye’den Cihangir’e kadar, evinize de getirmektedir.

NAN’ın Genel Koordinatörlüğünü ve marka danışmanlığını, bu sektörün duayenlerinden Ali Sayar yapmaktadır.


Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara