Saturday, November 6, 2010

Newyorker Group - Bebek - Nişantaşı - Kuruçeşme

Manhattan Cafe
Manhattan'ın menüsü Amerikan ve İtalyan mutfağının bir sentezi. Uzun yıllar Amerika'da çalışan Cemal Başturan ve Ender Arkun'un deneyimleriyle hazırlanan yemekler, Türk damak tadına da uyarlanarak leziz ve değişik tadlar sunuyor.

Bu tatlar arasında Maryland Usulü Pavurya Mücveri Tartar Sos ile, Moule Marinier ( Beyaz Şarap, Crema, Pırasa, Taze Soğan ve Sarmısak soslu ithal midye) , Izgara Bonfile, Roast Patates ve Stir Fried Sebze ile, Pesto Soslu Tavuk Izgara Marine Sebze ve Patates ile Manhattan menüsünün tadılması gerekenleri arasında.

Manhattan Cafe odun ateşinde pişen taş fırın pizzaları, ev yapımı makarnaları, salata ve ızgara çeşitleri ile dünya kahveleri, aromatik çay çeşitleri ve çeşitli tatlılarla öğle ve akşam yemekleri dışında da güzel vakit geçirebileceğiniz geniş bir menü ile hizmetinizdedir.

Manhattan Cafe iş toplantıları, nişan ve düğün yemekleri, yaş günü ve diğer organizasyonlarınız için hizmetinizdedir. Özel davet kısmı 30 kişiye kadar, restaurant kısmı ise toplam 100 kişiye kadar olan davetleriniz için uygundur.

Güzelbahçe Sok (Amerikan Hastanesi sokağı) No:8
Niaşantaşı - Maçka
(212) 234-3379 begin_of_the_skype_highlighting (212) 234-3379 end_of_the_skype_highlighting

New Yorker – Kuruçeşme (yazlık)
Kalitesi, lezzetli yemekleri, şıklığıyla dört senedir Bebek’te bir restaurant klasiği haline gelen NewYorker yaz boyunca Kuruçeşme’de yeşillikler içinde, güney sahillerinin şık mekanını aratmayan ambiansı ile hizmet veriyor. Akdeniz tarzının minimalize edilmiş çizgilerini taşıyan New Yorker, haftanın yedi günü öğle ve akşam menüsü farklı, leziz yemekleri, özenli servis ve müziği ile, İstanbul yaz gecelerine ayrı bir renk katacak.

Muallim Naci Caddesi (Sahilyolu)
No:149 / Kuruçeşme
(212) 265-6912 begin_of_the_skype_highlighting (212) 265-6912 end_of_the_skype_highlighting

New Yorker - Bebek
Bebek New Yorker yeni dekorasyonu ve konsepti ile faliyete geçmiştir. Misafirlerinin yemek zevkleri dışında evlerinin misafir odasındaymış gibi hissedecekleri rahat koltuk, kanape ve pufların olduğu lounge kısmı, bar kısmı ile birleştirilerek, yemek sonrası bütün mekanda DJ müziği eşliğinde saat 23:00 ten sonra eğlencenin devam edeceği bir ambians hakim olamaktadır. Cevdetpaşa Cad. Manolya Sok.

(Sahilyolu) No: 244
(212) 287-5295 begin_of_the_skype_highlighting (212) 287-5295 end_of_the_skype_highlighting

Maçka Restaurant, Bar & Lounge
Akşam üstü is sonrasi kokteylinizi yudumlayabileceginiz genis bir bari ve rahat koltuklarda günün yorgunlugunu atabileceginiz bir lounge kismi, daha sonra romantik bir ortamda yemeginizi yiyebileceginiz sik bir restauranti ve yemek sonrasi sabaha kadar ünlü DJ lerle eglencenizi sürdürebileceginiz Macka, New Yorker Grubu'nun üstün kalite ve servis anlayisi ile bütünleserek 1 Aralik’tan itibaren hizmete girdi.

Süleyman Seba Caddesi
(Akaretler Yokusu) No:93
(212) 236-3535 begin_of_the_skype_highlighting (212) 236-3535 end_of_the_skype_highlighting

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara