Friday, November 5, 2010

Pancaldi Restoran - Ramada Plaza Oteli - Osmanbey - Şişli

Pangaltı’nın farklı dil, din ve kültürlerinden oluşan ruhunu PANCALDİ RESTORAN’da yaşayın…

PANGALTI’NIN TARİHİ YEMEKLERİ
PANCALDİ” RESTORAN FARKI İLE SİZLERLE...

İSTANBUL Pangaltı’ında hizmete giren beş yıldızlı Ramada Plaza Otelinin bünyesindeki PANCALDİ Restoran; tarihi yemekleri bulabileceğiniz Mozaik mutfağı ile şehrin merkezinde size dünya mutfağından farklı lezzetleri sunuyor.

Ramada Plaza İstanbul Otel’in kalitesi ve servis standartları ile Türk misafirperverliğini birleştiren PANCALDİ Restoran’ın Executive Chefi Mehmet Uzunöz değişik yörelere ve dinlere ait yaptığı yemeklerden oluşan mutfağı ile gurme damaklara hitap ediyor.

Altın Madalyalı Restoran “PANCALDİ

Dünyanın 28 ülkesinden 1000’e yakın Chef ve Chef Aşçılarının katıldığı İstanbul İnternational Gastronomi Festival’i yarışmasından 3 altın madalya ile dönen Chef Mehmet Uzunöz yönetimindeki ödüllü aşçılar sizi PANCALDİ’nin büyülü atmosferine ve muhteşem lezzetlerine bekliyor.

PANCALDİ’nin “Topik”, “Ilık Pastırmalı Humus”, “Sızma zeytinyağlı Bombay fasülyesi”, “Sızma zeytinyağlı ızgara balkabağı dolması”, “Zeytinyağlı Kayısılı kereviz”, “Akabi Yaya Böreği”, “Lavaşa sarılmış kuzu ciğeri”, “Kuzu etli pazı dolma”, “Mısır ununda fırınlanmış Levrek dolması” gibi özel yemekleri damak tadından ödün vermeyenleri RAMADA PLAZA İSTANBUL OTEL’ine davet ediyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara