Friday, November 26, 2010

Salon Cinahgir - Sıraselviler Caddesi - Cihangir - Taksim

Cihangir’de şöyle kocaman bir ‘salon’a ne dersiniz? Çeşit çeşit lezzetler deneyebileceğiniz, kimi zaman uzun uzun kahvaltılar yapabileceğiniz, kimi zamansa doya doya eğleneceğiniz!

Cevabınız evet mi? O zaman sizi eski adıyla Fotoğraf, yeni adıyla ise Salon’a davet ediyoruz. Cihangir’in tanıdığınız, bildiğiniz mekanı Fotoğraf artık yepyeni bir konseptle ve Salon adı altında sizi ağırlamaya devam ediyor.

Yeni tadları, dekoru ve konseptiyle Salon size aradığınız hemen hemen her şeyi sunabiliyor. Üstelik sevdiğiniz, bildiğiniz Fotoğraf’tan da uzaklaşmadan!

Mutfakta yine aynı lezzet ve kalitede... Her şey özenli ve dikkatli... Fakat tabii ki eklenen spesiyallerimiz, yeni tadlarımız da olmadı değil. Artık daha da genişlemiş mönümüzü konuklarımıza sunuyoruz.

Yoğurtlu kebap, güveçte köfte, Meksika dürümü, linguini çeşitleri, tavuk schinitzel, dört peynirli tortellini ve Salon’da Çin’i tavsiye ederiz. Başlangıçlar, ana yemekler, et ve tavuk yemekleri, makarnalar, salataların yanı sıra vejetaryenleri de unutmadık ve onlar için de özel bir bölüm hazırladık mönümüzde.

Yemeğin ardından güzel bir eğlence iyi gitmez mi? Özellikle de haftasonları... Sıra eğlenceye geldiğinde de tercih edebileceğiniz bir mekan Salon.

Cumartesi geceleri DJ müziği eşliğinde eğlenebileceğiniz Salon’un barında da çeşit çeşit içkileri bulabilirsiniz. Mekânımızın en önemli avantajı ise kış bahçesi. Eğlencenin ortasında bile daha sakin olabilen kış bahçemizi mutlaka görmelisiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara