Friday, November 26, 2010

ShePoint - Tarabya Istanbul

Yaşam lezzetinizde farkı siz yaratın...
Shepoint Cafe/Restaurant/Bar

Mayıs 2007’de seçkin davetlilerin katıldığı keyifli bir kokteyl ile açılan Shepoint, İstanbul’un en eski ve güzel semtlerinden biri olan Tarabya’da, TED Spor Kulübü’nün içinde hizmet veriyor.

Shepoint, altı ayrı mekan ile lezzeti, keyfi ve eğlenceyi Türk ve Dünya mutfaklarından seçkin tatlarla sunarak, yaşam lezzetinizin farkını yaratıyor.

Shepoint’in işletmecisi ve sahibi Siren Mermut, “farkınızı kendiniz yaratın” felsefesi ile mekanlarına kendi yorumunu da katarak misafirlerine hizmet ve lezzet kalitesinde en mükemmeli sunmayı hedefliyor.

Modern ve şık tasarımları ile de ilgi çeken Shepoint’in dekorasyonu, özgün yorumu ile Mimar Yalın Burak Yüksel imzalı.

Shepoint işletmesinde bulunan mekanlar;
Garden Cafe Bistro: Bahçesinde rengarenk çiçekler ve yeşillikler içinde gün içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz, öğle yemeği için , akşam yemeği için veya sohbet edip birşeyler içebileceğiniz, özellikle Pazar brunchlarını kaçırmak istemiyeceğiniz keyifli ve özgün bir mekan.

Matchpoint VIP Restaurant; Dekorasyonu, hizmeti ve özel hazırlanmış a’la carte mönüsü ile farklılığınızı yansıtabileceğiniz VIP misafirlerinizi rezervasyon yaptırarak ağırlayabileceğiniz size özel şık bir mekan.

Club Lounge; Özel konseptli gecelerin düzenlendiği, Dj performansı ile dans ve eğlenceyi buluşturan, zengin içki menüsü ile akşamlarınıza keyif katacak sıcak bir mekan.

Mey-point; Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden hazırlanmış mezeleri ile canlı fasıl eşliğinde nostaljik meyhane gecelerinin yaşatıldığı “nezih meyhane” tadında hoş bir mekan.

Balo Salonu; Şık ve modern tasarlanmış dekorasyonu ile özel organizasyonlarınız, düğün törenleriniz, nişan davetleriniz ve kurumsal davetlerinize yönelik lansman, seminer ve şirket kutlamalarınıza ev sahipliği yapan özel anların mekanı.

Pool Bar; Özel koktelyl mönüleri ile yaz aylarındaki parti, tören ve davetlerinizi düzenleyebileceğiniz keyifli bir mekan.

Diğer mekanlar için Istanbul Restoran Rehberi'ne tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara