Friday, November 5, 2010

Suite Night Club - Abdi İpekçi Cad. - Nişantaşı - Şişli

9 Eylül 2005’de Suite Night Club’ı açarak Nişantaşı’na farklı eğlence anlayışı getiren thesuitegroup, 15 Eylül 2006’da tekrar kışa “merhaba” dedi.

Yatarak eğlence anlayışını ilk defa Türkiye’ye getiren ve özel olarak tasarlanmış yatakları ile İstanbul gece hayatına farklı bir tat katan Suite Night Club, dünya sosyetesinin tercih ettiği small world sitesinde birinci sırada yer alarak da Türkiye’nin adını gururla duyurmayı başarıyor.

Mekan haftanın dört günü Çarşamba’dan Cumartesi’ye kadar 19:00 – 04:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Dj Metin Cansaray’ın sürekli yenilenen müzik repertuarı eşliğinde davul şov, percussionda TAIFUN ve trompette Merih ile Suite gecelerinde eğlence doruğa çıkıyor.

Yeşil rengin asilliği ile misafirlerin göz zevkinin de düşünüldüğü Suite Night Club, İstanbul’un kalıcı gece klüplerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Dekorasyonunu Cinisli Mimarlık’ın yaptığı, havalandırmasının ve ışık sisteminin yenilendiği mekanda ayda yaklaşık 5.000 kişi ağırlanıyor.

20 – 45 yaş grubu arasının tercih ettiği, genç ve dinamik kadrosu ile hizmet veren Suite Night Club, konumu, hizmet kalitesi ve birbirinden eğlenceli geceleri ile farklılığını kanıtlıyor...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara