Friday, November 26, 2010

Tahtasaray Ocakbaşı - 4.Levent

Göze Olduğu Kadar Damağa...

Tahtasaray'ı bugüne kadar dışarıdan gördüyseniz, hiçbir şeybilmiyorsunuz demektir. Mutlaka içeri girmeli, ferah ortamını ve lezzetlerinin tadını çıkarmalısınız.

Tahtasaray'da etler özel olarak Trakya ve Balıkesir'den getirilip iki gün özel terbiyesinde bekletildikten sonra servise hazır hale geliyor. Ama işin asıl sırrı, yemeklerin hazırlanışından yapılan servise kadar gösterilen özen...

Yemeklerden sunuma tüm detaylarda kusursuz olan Tahtasaray, çevredeki işyerleri ve evlere saat 22:30'a kadar paket servisi yapıyor.

Çok geniş bir yer olduğu halde özellikle hafta sonları çok yoğun oluyor, mutlaka reservasyon yaptırın.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara