Monday, March 14, 2011

İstanbulin - Taksim

2004 yaz sezonu itibarı ile İstanbul turizmine kazandırılan yeni bir mekan:İSTANBULIN..


Osmanlı İmparatorluğunda 1800’lü yılların son yarısında Sultan Abdülaziz döneminde Yenilikçi kesimin kullandığı bir tür ceket olan istanbulin, o yıllarda üst tabaka diye hitap edilen memur sınıfındaki erkekler tarafından kullanılırdı. Turizm sektöründe marka olma yolunda ilerleyen ‘İstanbulin’, ismiyle özdeşleşen kültür showları düzenlemektedir. Açıldığı tarihten itibaren her geçen gün kendini yenileyerek sektöründe zirveyi hedefleyen firmamızın müşteri portföyü ağırlıklı turizm acenteleri olmakla beraber oteller ve özel şirketlerden oluşmaktadır.

Son yıllarda kongre turizminin İstanbul’da gelişimi, ayrı bir sektör haline dönüşmesi de ‘İstanbulin’ için ayrı bir teşvik olmuştur.

Her akşam saat 21:00 de fasıl eşliğinde başlayan programımızda oryantalle , halk oyunları ve çeşitli kültür showları sunulmakta olup finaldede showmen Ediz Onay ile gelen turistler İstanbuldaki eğlence ve yemek tarzını tanımış olmanın mutluluğu ile ülkelerine geri dönmektedirler.

Osmanlı mutfağını ve zengin Türk mezelerini en iyi şekilde sunmaya çalışan mutfak kadromuz, deneyimli salon personelimiz ile yılın 365 günü turist grupları ve münferit turistlere hizmet vermektedir.

Son yıllarda Türkiye’nin en önemli gelir kaynaklarından birini oluşturan turizm sektöründe gelen turist sayısının her geçen gün artmasıyla kalitenin düşüşünü birbirine bağdaştıramıyan İstanbulin kurucuları İstanbul’da kültür showunun bundan yaklaşık on-onbeş sene öncesindeki gibi yapılamadığını düşünerek İstanbul’a ve turizme’İstanbulin’i kazandırmıştır.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara