Monday, March 14, 2011

Kardak Balık Lokantasi - Bagdat Caddesi

Balık yemenin tadını doyasıya çıkarmak isteyenleri, yepyeni bir işletme anlayışı ve fiyat politikasıyla Kardak Balık Lokantamıza bekliyoruz.


Dondurulmuş balık kullanmadığımız mekanımız da Kırlangıç balığı çorbamızı mutlaka tadmalısınız.

Misafirlerimiz pırıl pırıl mekanımızda balık yemenin keyfini yaşarken, hiç unutulmayacak anılarla ayrılıyorlar. Her zaman taze balıklarıyla hem göze hem damak tadına hitap eden Kardak Balık Lokantamız'da misafirlerinin memnuniyeti her zaman ilk sırada.

Girişte solda bakır davlumbazlı ocak-mutfak ile müşterimizin balıklar pişirilirken izlemesini sağlıyoruz. Gününe göre hamsi, barbun, iskorpit gününe göre uskumru, mezgit, çupra... Önemli olan mevsiminde günlük taze balık ile sizlere hizmet verebilmek ...

Karışık mevsim salatamızda Edremit zeytinyağı ile lezzeti daha da yakalıyoruz. Karadeniz'in bakırdan kocaman kapaklı balık tavası içinde pişen hamsi tavamızı denediniz mi?

Yemekler bittikten sonra Türk kahvesi eşliğinde Kardak sıcak havuçlu helvasının tadına doyamayacaksınız.

Kardak Balık Lokantası olarak bir yıldır sizlerleyiz.. Bizler için önemli olan kaliteli ve sağlık kurallarına uygun günlük balık çeşitlerimiz ile uzun yıllar aile ortamında sizlere hizmet vermektir.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara