Tuesday, March 1, 2011

Marca Exclusive Nisantasi - Macka

Nişantaşı Marca Exclusive, baştan sona yenilenerek, tasarımından, menüsüne kadar daha modern ve yeni adının hakkını verecek ayrıcalıklı yüzüyle konuklarını karşılıyor.

Açıldığı günden bu yana, İstanbul yeme içme, eğlence hayatına farklı bir soluk getiren ve unutulmaz partileriyle dikkat çeken Nişantaşı’nın favori adresi Marca, 2009 – 2010 sezonunda, müdavimlerini yenilenen, zengin yüzü Marca Exclusive ile karşılıyor. Her sene kendini yenileyerek, sektöre farklılık ve ayrıcalık katmayı ilke edinen ve müdavimlerini yenilikleri ile şaşırtmayı seven Marca Exclusive, bu sene de yeni adının hakkını verecek ayrıcalıkları ve özellikle de yenilenen gurme lezzetleri ile Pazar hariç tüm hafta boyunca 11:00’den 02:00’ye kadar hizmet veriyor. Yenilenen modern ve eğlenceli mimarisinde, rahat ve konforlu bir ambiyans yaratılmış. Mekan içinde kullanılan sıcak renkler ve pop art tarzı grafik desenler oldukça eğlenceli bir hava katıyor. Kiremit dokusuyla dikkat çeken duvarlar, yemek ve eğlence boyunca bambaşka diyarlara götüren farklı ülkelerin estetik resimleri ile süslenmiş. Aynalı kolonlar da mekan içine zenginlik katarken, gece boyunca ışık oyunlarının baş yaratıcısı olarak öne çıkıyor.

Tadıyla, eğlencesi ile ve asla ödün vermediği keyifli hizmet kalitesi ile açıldığı günden bu yana Nişantaşı’nın favori adreslerinden biri olmanın hakkını veren Marca Exclusive’de hissedilen samimi atmosfer, her yaştan insanın keyfine eşlik ediyor.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara