Friday, March 4, 2011

Mori & Mojito - Ortakoy

Japon mutfağının başarılı temsilcisi Mori ile eğlence dünyasının en hit kulübü Mojito, yaz gecelerine imza atmak üzere Ortaköy’ün eşsiz Boğaz manzarasında buluştu.

Modern Japon mutfağını Türk damak tadına sentezleyen Mori, lezzetli yaz mönüsüyle Ortaköy’deki mekanında yine sushiseverlerle buluşuyor. Gözde gece kulübü Mojito da klasikleşen eğlencesini Boğaz’a taşıyor. Geçtiğimiz kış her gece 1000’e yakın kişiyi ağırlayan Mojito ve sushiseverlerin vazgeçilmez restoranı Mori, müdavimlerinde yarattığı tüm alışkanlıkları, Mori’nin Ortaköy’deki açık hava ambiyansıyla buluşturuyor.

Akşam üzeri tekneyle Boğaz gezisine çıkanlar, akşamın ilerleyen saatlerinde Mori’nin eşsiz lezzetlerinden tatmak ve dans etmek için Mori & Mojito’ya yanaşabilirler.

Seçkin dekorasyonu, lazer şovu, aynalı disko topları ve özel locaları, yaz gecelerinin esintisiyle birleşerek, coşkulu saatler yaşatıyor.

Hüseyin Karadayı AKA DJ U.S.Y’nin popüler yerli ve yabancı müziklerden hazırladığı özel prodüksiyonları ile dans edeceksiniz.



Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara