Tuesday, March 1, 2011

The Wrap - Etiler

21. yüzyıla damgasını vurmaya aday bir lezzet ve beslenme alışkanlığı Wrap...


Dünyayı dolaşarak dünyanın en iyi yöresel lezzetlerini bulmaya kendini adamış iki adamın hayalgücü ile başlayarak, ilk olarak birçok kültürün buluşma yeri olan New York’ta gurmelerin onayına sunulmuş ve şimdi artık dünyayı sarıp sarmalayan yeni bir trend.

Wrap tarzı beslenme şekli, New York’ta birçok beslenme şekline – ki buna fast food tarzı da dahil – ciddi bir alternatif olarak, bir çok New Yorker’ın tercihi oldu bile. Ve wrap, New York’un sokak aralarından dünyaya yayılarak, Madonna, Michael Douglas, Jennifer Aniston gibi bir çok ünlünün vazgeçmediği bir yiyecek olmuş durumda.

New York’lu gurmelerin onayından başarıyla geçmeyi başaran wrap, Türkiye’de ise sadece ‘TheWrap’de İstanbul’lulara sunuluyor. TheWrap’te tümü doğal, günlük, sadece en gurme malzemeler bir araya gelerek yapılan wrapler sipariş üzerine mutfakta o an taze olarak hazırlanıyor.

Malzemesi son derece bol olan wrapler doyurucu olduğu gibi, kullanılan ekolojik ürünler ve sağlıklı pişirme teknikleriyle çok sağlıklı beslenmenizi sağlıyor ve her bir wrap dünyanın farklı bir yöresinden farklı bir lezzeti taşıyor.

TheWrap’te şu anda birbirinden farklı 19 özel tat var. Fesleğen marine ızgara tavuk, Füme Mozarella, Karamelize Soğan, Izgara Kabak, Yaban Turbu Kreması, Teryaki Marine Izgara Biftek, Izgara Mantar, Fırınlanmış Susam Noodle gibi gurme malzemelerin bir araya gelmesi ile ortaya nefis bir lezzet çıkıyor.

Ayrıca Smoothy de anında sıkılan taze meyve suları ve yağsız dondurulmuş yoğurdun karıştırılmasıyla elde edilen bu keyifli ve enerji veren içecek rafine şeker, yağ içermediği için lezzetli olmanın yanısıra aynı zamanda düşük kalorili ve son derece sağlıklı.

Uluslararası mutfakların en seçkin ve özgün tatlarını merak ediyor ve öğrenmek istiyorsanız, dünyanın gurme lezzetlerini keşfetmenin gerçekten en kolay yolu şimdilik Etiler TheWrap’ten geçiyor. Bunun yanısıra evde vereceğiniz partiler, dost toplantıları için de ideal, çünkü her bir wrap 2, 3 veya 4 parçaya kesilebiliyor – tıpkı sushi gibi.


Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara