Monday, May 21, 2012

Barba Meyhane

Barba Meyhane 2000 yılında kurulan, eski meyhane anlayışını günümüze taşıyan, Nişantaşı’ nda farklı bir alternatif olan Barba Meyhane, bahar ayına yeni bahçesini açarak giriyor! Misafirlerini,portakal bahçesi konseptinde, portakal kokularıyla ağırlayan Barba Meyhane, kendine özgü balık specialleri ve mezelerden oluşan zengin mönüsüyle, bahara neşe ve lezzet katıyor!Hakan Oskay’ ın özel tariflerinin olduğu mönüde meze seçenekleri arasında yer alan “Barba Ezme”, “Ege Ot Kavurması”, “Barba Lokum”,”Patlıcan Babaganuş” , ”Girit Ezme”, ara sıcaklardan “Kalamar Sandal”, “Barba Börek”, “Karides Salatası”, ”Barba Yaprak Ciğer”, veana yemeklerden “Asma Yaprağında Kalkan Tandır”, özel sosunda dinlendirildikten sonra asma yaprağına sarılarak fırında 30-45 dakika pişirilerek konuklarına unutulmayacak bir lezzet şöleni sunuyor.Diğer mekanlar için tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara