Wednesday, September 26, 2012

Namlı Kebap



    Namlı Kebap, 1972 yılında istanbul, Levent’de, bir apartmanın alt katında, üç beş masa ile başlayan bir serüvendir.

    O tarihten bugüne, çok şey değişen ülkemizde, değişmeyen yegane öğelerden biri de, Namlı Kebap adı, kalitesi ve sunduğu hizmettir. Namlı Kebap’ın kendine has özellikleri arasında, en önemli olanı, misafirlerine sunduğu hizmeti, severek yapıyor olmasıdır.

   Amacımız siz değerli misafirlemizi, evinizdeymiş gibi hissetirmektir. Bu nedenle, mutfağımızın temiz ve hijyenik olması, işinin ehli olan çalışanlarımız ile sizlere sunulan ürünlerin doğal şartlarda hazırlanıyor olması önemlidir.

   Üretim aşamasında kullandığımız tüm ürünler, sertifikalı ürünlerdir. Namlı Kebap ile yetişen bir kuşağın devamında yeni nesillerin de, aynı kaliteyi ve hizmeti alması şu an için en geçerli misyonumuzdur. Amacımız, markamızı bundan sonraki kuşaklara en iyi şekilde temsil etmektir. Levent’de bulunan merkezimizde 300 kişilik salonumuz mevcuttur . Çekmeköy şubemizde ise 200 kişilik salonumuz ve 100 kişilik açık terasımız mevcuttur.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara