Tuesday, November 6, 2012

Çapari Balık


 Beykoz, Anadolu Kavağının en ünlü balık restoranlarından biri olan Çapari Balık, Kavacık’ta şube açtı.

  Çapari Balık Restoranlarının sahipleri, deneyimli Celalettin – Kenan Sarıçiçek kardeşler, “Balık Restoranları tecrübemizi Kavacık bölgesindeki misafirlerimize sunmak istiyoruz” dediler.
  Kavacık, Boğaziçi Caddesi üzerinde Emin Market’in yanı başında hizmete sunulan Çapari Balık Restoranın açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Muhammet Çetin, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Av. Yüksel Baki, Beykoz Jandarma Komutanı Yzb. Kadir Kalaycı, Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yavuz Baştuğ, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Özdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, İlçe Nüfus Müdürü Nihande Kılıç, Beyder Başkanı Zeki Paşalı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra birçok davetliler katıldı.

  Celalettin Sarıçiçek, gazetemize yaptığı açıklamada, “40 yıllık Anadolu Kavağı Çapari Restoran tecrübemizi Kavacık’daki dostlarımıza sunmak için bu mekânı açtık. 100 metrekare kapalı, 300 metrekare de açık alanımız var” dedi.

 Günlük balık çorbasının yanı sıra her çeşit balıkların taze taze sunulduğu Kavacık Çapari Restoran ayrıca ev ve işyerlerine de anında paket servisi de yapıyor.      

  Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara