Wednesday, July 7, 2010

Dizzia 14. Cadde - Kuruçeşme

Dizzia 14. Cadde Cafe Restaurant Lounge,kapılarını Kuruçeşme'de açtı..

Kuruçeşme sahilinde bulunan Dizzia 14.Cadde Cafe Restaurant Lounge, müthiş Boğaz manzarasıyla 21 mayıs 2010 Cuma günü yaza merhaba dedi. Çok renkli bir açılışla konuklarını ağırlayan Dizzia - 14.Cadde Cafe Restaurant Lounge bu yaza damgasını vuracak. Boğaz keyfini yaşayarak kahvaltı etmek isteyen, akşamüzeri arkadaşları ile kahve keyfi veya akşam yemeği için şık bir mekan arayan hatta gece eğlenceleri öncesi keyifli saatler geçirmek isteyen herkesi bekliyor. Dizzia günün her saati için farklı konseptleri ile size keyif, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunuyor.

Kuruçeşme’de daha önce manzarasından menüsüne, dekorasyonundan konseptlerine kadar hiç bu kadar farklı bir mekan olmamıştı. Dizzia hem kahvaltı ve brunchları hem usta şeflerin hazırladığı dünya menüsü hem de akşamları kokteyller ve aparatifleri ile Boğaz’a yeni bir renk getirecek.

Dekorasyonu işletme sahibi Fırat Karadayı tarafından tasarlanan Dizzia - 14.Cadde Cafe Restaurant Lounge'un işletmesini İbrahim Çakmak ve Yılmaz Duman yürütüyor. Dekorasyonu ile şaşırtırken menüsünde yaratıcı, sağlıklı, mevsimsel ve özgün olmayı amaçlayan Dizzia – 14.Cadde Cafe Restaurant Lounge, dünya mutfağı menüsü ile sizlere her alanda yeni tatları ve o heyecanı yaşatmayı hedefliyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara