Öğle yemeklerini “life”da yemeyi tercih edenler için çeşitli ve farklı tatlar olacak; yaban mantarları çorbası, organik yeşillikler ve acılı misket limon soslu Atlantik Somonu, karidesli ve sebzeli Çin Mantısı, ev yapımı Deniz Mahsülleri Fettucini gibi…
Akşam yemeklerinde ise; şefin önerisi olan Safran Risotto ve Baharatlı Izgara Karides veya Baklava Yufkasında Ördek Confit, zengin şarap menüsü eşliğinde sunulacak.
Tatlı menüsünün vazgeçilmezi Vanilyalı ve Kahveli CremeBrûlee’nin yanı sıra Kavun Carpaccio ve Orman Meyveleri Sorbe hayatına farklı tatlar katmak isteyen lezzet tutkunlarına hitap ediyor.
Avrupa’nın en yenilikçi tasarımcıları arasında gösterilen Jeanet Honig’in kendi buluşu olan özel zemin uygulaması da Türkiye’de ilk kez “life” da kullanıldı. “life” da yer alan bu uygulama, floral formu ve pozitif renkleri ile günlük hayatın yorucu ritminden sıyrılıp nefes almanızı sağlayacak bir atmosfer sunuyor.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment