Nupera’nın yeni mekanlarından 67, menüsü ve eğlencesi ile Yılbaşı’na hazır!
Uluslararası mutfakların rafine lezzetlerini Türk mutfağı ile birleştiren 67, dekorasyonu, menüsü ve eğlencesi ile Nupera çizgilerini taşıyor.
Adını kapı numarasından alan 67, 2011’i sıcak ve keyifli bir ortamda karşılamak isteyenleri, Meşrutiyet Caddesi üzerindeki 200 yıllık tarihi Fransız pasajına davet ediyor.
Atmosferi ve eğlencesi ile Yılbaşı’nın iddialı mekanları arasında bulunan 67, Yılbaşı menüsü ile de dikkat çekiyor.
Tüm yemeklerin iki isme sahip olduğu ve başlangıçların “Herşey Ortaya” başlığıyla servis edildiği 67’nin Yılbaşı özel menüsü; Kereviz – Hellim, Nohut – Pastırma, Somon Votka, Patlıcan – Köfte, Domates – Domates, Camambert – Vişne ile açılıyor, Fener – Elma veya Bonfile – Poçini ve Pirinç – Mantar ile devam ediyor. Unsuz çikolatalı kek, ev yapımı vanilyalı dondurma ve baileys ile lezzet şöleni tamamlanıyor…
23.30’dan sonra ünlü Nupera eğlencesinin yaşanacağı 67’de, Yılbaşı rezervasyonu yaptırın.
67 “YILBAŞI” MENÜSÜ
HERŞEY ORTAYA
Kereviz – Hellim
Kereviz ve maydonoz salatası, hellim peyniri, soğan marmeladı
Nohut – Pastırma
Pastırmalı nohut ezmesi ile doldurulmuş üçgen börekler
Somon – Votka
Somon gravlax, soğan marmeladı ve hardallı krem peynir
Patlıcan – Köfte
Patlıcanlı beğendi üzerinde mini köfteler ve kiraz domates
Domates – Domates
Taze baharatlar ile lezzetlendirilmiş bulgur ve kuskus üzerinde domatesler
Camembert – Vişne
Camembert peyniri, ceviz, vişne ve biberiyeli mini pizza
ANA YEMEK
Fener – Elma
Kağıtta fener balığı ve yeşil elmalı lahana salatası
Veya
Bonfile – Porçini
Porçini mantarlı arpa şehriye ve patlıcanlı sote ıspanak
Pirinç – Mantar
Kanlıca mantarı ile hazırlanmış risotto
TATLI
Unsuz çikolatalı kek, ev yapımı vanilyalı dondurma ve baileys ile
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment