Pearl, Bebek’te muhteşem manzaralı 3 katlı yalısında yepyeni hizmet anlayışıyla İstanbul’a “merhaba” dedi. Boğaz’ın eşsiz güzelliklerini üstün hizmet kalitesini müşterileri ile buluşturan Pearl dünya mutfağından eşsiz ürünler sunuyor.
Aynı anda 150 kişiye hizmet verebilen mutfak; daha önce de tanınmış restoranlarda çalışmış olan Kubilay Kocabey tarafından yönetiliyor. Pearl’ün mutfağında, Meksikalıların meşhur “quesadila”sından İtalyan’ların “tagliatelle” ve “risotto”larına, Uzak Doğu’dan “tatlı-ekşi soslu Jak Karides”lerine kadar; damak tadına uygun lezzetler, yerel tariflere bağlı kalınarak, özenle hazırlanıyor.
İç ve dış tasarımıyla yaratılan görsel atmosfer, Boğaz’ın eşsiz güzellikleri ile birleştiğinde yemekler Pearl’de bir ziyafete dönüşüyor, yudumlanılan içkilerin tadı katmerleniyor.
Pearl, 2 katlı restoran/barı ve yazlık bahçesiyle, hayatına değerli anlar katmak isteyenler için vazgeçilmeyecek , kaliteli, sürprizlerle dolu, yepyeni bir mekan!
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment