Bolluk ve bereketin sembolü, eşsiz yöresel lezzetlerle donatılmış iftar
sofraları Anadolu yakasının parlayan yıldızı Rihan,’da kuruluyor...
İstanbul'un en nezih semtlerinden Suadiye'de sahil yolu üzerindeki
RİHAN, İtalya'dan özel olarak getirilen gölgesinin serinliği ile ünlü
Sığla ağaçlarının altında, Adalar manzarası ile huzur dolu bir iftar
yemeği vaad ediyor.
Lezzet reçetelerinde kullandığı ürünlerin neredeyse tamamını
Anadolu’daki üreticilere özel olarak hazırlatan RİHAN, butik bir kebap
restoranı özeniyle oluşturduğu zengin menüsü ile iftar sofralarınızın
vazgeçilmezi olacak.
Farsça'da “Reyhan Otu” anlamına gelen RİHAN'ın mutfağında kullanılan Nar
ekşisi, Turşu ve Biber Salçası Kilis'ten, baharatlar ise Hatay'dan
getiriliyor. Tulum peyniri Erzincan'da yörükler tarafından, özel olarak
üretiliyor. RİHAN'ın eşi benzeri olmayan ocakbaşında yaşanılan lezzet
fırtınasının kaynağı ise Balıkesir. RİHAN ekibi, etleri bölgedeki 4
özel çiftlikten canlıyken özenle seçiyor. En kaliteli kuzu etinin
seçildiği RİHAN mutfağında et sinirlerinden tamamen ayrılıyor ve özel
marinesi ile de lezzeti arttırılıyor.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.
No comments:
Post a Comment