"eat, ekmek arası tatlar", yaratılan yeni bir gıda satış noktası ve ürün markası...
Ofislerin yoğun olduğu Maslak bölgesinde Sun Plaza'da ilk satış noktası Eylül 2005 yılında açıldı.
"eat, ekmek arası tatlar" mutfağında günlük üretilen üçgen, baget, panini sandviçler, salatalar, wrapler, kişler, noodle, tuzlu ve tatlılar ile kişileri değişik lezzetlerle buluşmaktadır.
Üretimden, ambalaja kadar dünya standartlarında hijyen kurallarının uygulandığı "eat, ekmek arası tatlar" sağlıklı beslenmenin yanısıra, ürünleri ve ambalajlarındaki görsellikle de yemek yemeyi, ikramları, davetleri bir şölen haline dönüştürerek gıda sektöründe fark yaratmaktadır.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment