Tuesday, August 17, 2010
Taç Balık Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri
İFTAR TABAĞI :
• PEYNİR ÇEŞİTLERİ ( BEYAZ PEYNİR, TULUM PEYNİRİ, KAŞAR PEYNİR )
• ZEYTİN ÇEŞİTLERİ ( SİYAH ZEYTİN, YEŞİL ZEYTİN )
• PASTIRMA
• HURMA, REÇEL, BAL
• TEREYAĞ, KAYMAK
• GÜNLÜK İKİ ÇEŞİT ÇORBA
• ZEYTİNYAĞLI ÇEŞİTLERİ
• SICAK BÖREKLER
• MEVSİM SALATA
• RAMAZAN PİDESİ
ANA YEMEK SEÇENEK
• GÜNLÜK BALIK ÇEŞİTLERİ ( LEVREK – ÇUPRA – TEKİR – PALAMUT - HAMSİ)
• KÖFTE IZGARA
• ET PİRZOLA
• TAVUK PİRZOLA
• ET ŞİŞ
• TAVUK ŞİŞ
DONDURMALI HURMA TATLISI VE BAKLAVA
ÇAY, KAHVE VE MEŞRUBAT İKRAMLARI
Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment