Monday, August 16, 2010
Meyvali | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri
SICAK YAZ AKŞAMLARINDA, SERİN BİR İFTAR KEYFİ İÇİN
MEYYALİ TÜRK MUTFAĞINDA MENÜNÜZÜ SEÇİN!!
11 ayın sultanı Ramazan yaklaşıyor.. 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Ayı’nda İstanbul’u saracak tatlı telaş ve birliktelik ruhu hissedilmeye başladı bile..
Türk Mutfağı tutkunlarının müdavimi olduğu Meyyali, Ramazan için hazırladığı 4 özel menüsü ile konuklarına birbirinden lezzetli seçenekler sunmaya şimdiden hazır.
Şef Muhsin Ertürk’ün modern sunumları ve kendine özgü pişirme yöntemiyle servis edeceği yöresel lezzetler, Meyyali’nin yeşillikler içindeki serin mekânını tercih edenlere mükellef bir iftar yemeği sunacak.
Her biri bölgesinden getirilen organik ürünlerle hazırlanan ve her hafta değişecek olan Meyyali Ramazan Menüsü, bu aya özel çok uygun bir fiyatla, iftar için kişi başı sadece 45 TL olacak.
İftar davetleri ve grup yemekleri için farklı paket fiyatların ve hizmetlerin de sunulabileceği Ramazan boyunca, bu kutsal ayın ruhuna uygun canlı dinletilerle renklenecek olan Meyyali’de rezervasyonlar başladı.
Ramazan menüsünde neler var?
1.Hafta:
• Zengin İftariyelikler: Hurma, Siyah Zeytin, Beyaz Peynir, Kaşar Peyniri, Pastırma, Sucuk, Domates, Salatalık, Tereyağı, Bal, Reçel ile başlangıç
• Çorba: Biber sos ve kroton ile hazırlanan Süzme Mercimek Çorbası ile sıcak bir giriş…
• Ara Sıcak: Peynirli Su Böreği ile ara keyif
• Ana Yemek: Pilav, Kızarmış Patates, Izgara Domates, Biber Eşliğinde hazırlanan Beykoz Kebabı veya Pilav, Sote Patates, Izgara Domates, Biber eşliğinde hazırlanan Tavuk Tandır ile yavaş yavaş doymaya başlamak.
• Tatlı: Şef Muhsin Ertürk’ün özel sunumu ile Güllaç veya Kaymaklı Ekmek Kadayıfı,
• İncirli Mevlevi Şurubu ile ağız tatlandırma ve sindirimi kolaylaştıran, bitkilerden yapılan özel formüllü Yeşil Şifa ikramı..
• Limitsiz meşrubat ve çay ve kahve ikramı ile uzun masa sohbetleri…
2.Hafta:
• Zengin İftariyelikler
• Çorba: Düğün Çorbası
• Ara Sıcak: Pastırmalı Paçanga Böreği
• Ana Yemek: Izgara domates ve biber eşliğinde hazırlanan Beğendili Kebap veya Beğendili Piliç
• Tatlı: Şef Muhsin Ertürk’ün özel sunumu ile Güllaç veya Kaymaklı Ekmek Kadayıfı…
• İncirli Mevlevi Şurubu, sindirimi kolaylaştıran bitkilerden yapılan özel formüllü Yeşil Şifa İkramı
• Limitsiz meşrubat ve çay ve kahve
3.Hafta
• Zengin iftariyelikler
• Çorba: Ezo Gelin
• Ara Sıcak: Pastırmalı Su Böreği
• Ana Yemek: Pilav, Izgara domates ve biber eşliğinde hazırlanan İslim Kebabı veya kızarmış patates, Izgara domates, biber eşliğinde hazırlanan Piliç Topkapı
• Tatlı: Şef Muhsin Ertürk’ün özel sunumu ile Güllaç veya Kaymaklı Ekmek Kadayıfı…
• İncirli Mevlevi Şurubu, sindirimi kolaylaştıran bitkilerden yapılan özel formüllü Yeşil Şifa İkramı ve
• Limitsiz meşrubat ve çay-kahve ikramı
4.Hafta
• Zengin iftariyelikler
• Çorba: Minik Köfteler, Kesme Erişte, Yoğurt eşliğinde Erzincan Çorbası
• Ara Sıcak: Sarıyer Böreği
• Ana Yemek: Közlenmiş Patlıcan, Firik pilav, ızgara domates biber eşliğinde hazırlanan Karışık Izgara veya kızarmış patates, ızgara domates biber eşliğinde hazırlanan Piliç Elbasan Tava
• Tatlı: Şef Muhsin Ertürk’ün özel sunumu ile Güllaç veya Kaymaklı Ekmek Kadayıfı…
• İncirli Mevlevi Şurubu, sindirimi kolaylaştıran bitkilerden yapılan özel formüllü Yeşil Şifa İkramı ve
• Limitsiz meşrubat ve çay-kahve ikramı
Güler yüzlü servisi ve bahçesindeki sıcak ortamı ile İstinye Yokuşu Reşit Paşa girişinden sonraki ilk sağa sapıp, soldaki yönlendirme tabelalarını izleyerek kolayca ulaşacağınız cennet bir mekan.. MEYYALİ.
Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment