Monday, August 16, 2010
Matbah Restaurant | Ramazan 2010 | Iftar Menuleri
MENÜ
İFTARİYELİKLER
Medine Hurması,Petek Bal,Kaymak, Matbah Reçelleri ( 2 çeşit ), Kalamata Zeytini, Yeşil Zeytin, Tulum Peyniri, Mahle Pastırma, Gün Kurusu, Kayısı, Kuru incir, Çengel Köy Salatalık, Çeri Domates
Çorbalar
Kavata Çorbası
veya
Soğuk Ayran Aşı
Zeytinyağlılar
Tarator Soslu Barbunya Pilaki, Kayısılı Yaprak sarma, Kırma Cevizli Nar Ekşili Acılı Ezme, Babaganuş
Börekler
Peynirli ve Ispanaklı Muska Böreği
Ana Yemekler
Hünkar Begendi
veya
Kırma Tavuk Kebabı
veya
Kuzu Tandır
Tarçınlı Şerbet, Ayran
Fındıklı Güllaç, Dondurmalı,Damla Sakızlı Muhallebi
Şerbetler
Demir Hindi Şerbeti, Tarçın Şerbeti
Çay/Kahve
Diş Kirası
(Osmanlı döneminde iftara davet edilen misafire yolcu edilirken verilen hediye geleneğidir)
Kişi başı fiyat: 65 YTL
Diğer İftar Mekanları için: www.iftarmekanlari.com a tıklayınız.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment