Gerçek dememizin asıl nedeni, Pazar günleri hariç hergün burada canlı jazz müziğine yer veriyor olmamızdan kaynaklanıyor.
Çok fazla tür gözetmeksizin, jazz eksenli yaratıcı müziğe yer verilen, müzik ve müzisyenin öne çıktığı her performansın bir konser ortamında, ancak kulüp rahatlığında doya doya yaşandığı bir mekan.
Nardis’in müzikal ekseni mainstream jazz; ancak modern jazz, fusion, etnik jazz'a da yer veriliyor. Haftanın bir günü de nitelikli, jazz dışı yaratıcı çalışmalar da Nardis’de sahne almaktadır.
Nardis'in dekorasyonu Beken Mimarlık Gün Beken ve Cengiz Cennetoğlu tarafından yapıldı. Binanın orijinali harman tuğla. Dolayısıyla bu doku bozulmadan modern ve çağdaş çizgilerle ilginç bir bütünlük oluşturuldu.
Nardis'in ana fikri rahat bir ortamda jazz müziğinin yapılması ve dinlenmesi olduğu için kulüp içi trafiğinden sahne mümkün olduğunca uzak tutuldu. Ses düzeni ve hacmin akustiği müziği en net ve kayıpsız bir şekilde müzisyen ve dinleyiciye ulaştıracak şekilde tasarlandı.
Bu tür mekanlarda insanların en çok şikayet ettiği konu olan havalandırma ve sigara dumanı sorunu oldukça iyi çözüldü. Sahne ışığı abartılmadan kulübün sıcaklığını yansıtacak şekilde ayarlandı. Nardis'in 120 kişiyi rahat ağırlayabilecek kapasitesi bulunmaktadır.
Nardis’te hafif yemek de yenebiliyor. Menümüz uzman Gökçen Adar tarafından belirlendi. Konsept olarak çok çeşit yok ama lezzet konusunda seçkin ve özel.
Nardis'in hemen yanında bir otopark var.
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment