Friday, September 17, 2010

Mantı Keyfi - Kavacık - Beykoz

Mutfağımızda özel bir yeri olan ‘Mantı' nın ‘farklı, temiz, leziz' sunulabileceği bir çalışma başlattık.

Evde ve Elde yapılan ürünü ‘ürün recetesi' ve ‘marka imajı' titizliği ve prensipleriyle hazırladık.

Bir yıl süren ön çalışma ile çok yetkin müşteri-çalışan ve danışman takımımız ilk Restaurant'ımızın 2005 Ekim ayında faaliyete başlamasını sağladı.

5 çeşit klasik haşlanmış, 6 çeşit kızarmış, 5 çeşit kepekli, 4 çeşit buharlı mantıdan oluşan toplam , 20 çeşit mantı ve menüsünü oluşturduk. Mantı menümüzün içerik özeti; Klasik, Diyet- Diyabetik, Vejeteryan şeklindedir.

Mantı Keyfinde mantı çeşitlerimizin yanında her gün 12 çeşit zeytinyağlı (Portakal Suyunda Z.yağlı Kerevizi deneyiniz.!), çorba ve ev yemekleri, çok özel tatlı çeşitleri (İrmik Helva, Hakiki Kemal Paşa Tatlısı,Tahinli Kabak Tatlısı, Tramisu, Browni Kek), salatalar, ara sıcaklar (Kıtırlı Sos Tabağı, Çiğ Börek, Paçanga, Gözleme, Sigara Böreği, İçli Köfte) ve ızgaralar özenle hazırlanmaktadır.

Hedefimiz; bu ürünün hizmet ve sunum standartlarını en üst düzeyde geliştirmek; fiyatını bir Hamburger-Menü seviyelerinde tutarak daha geniş bir müşteri kitlesiyle buluşturmaktır.

Ürünlerimizin Sunum-Hizmet-Restaurant standartlarını oluşturup müşteri memnuniyetini gerçekleştirecek biçimde geliştiriyoruz.

Karidesli Kızarmış Mantı, Mantı Keyfi'nin buluşu olup başka yerde yoktur. Mantı konusunda Türkiye'nin ve Dünyanın en iyisi olmak hedefi ile çalışıyoruz.

2. yılımızda Beykoz Belediye Başkanlığı çalışmalarımızı “İdeal İşletme Belgesi” vererek onurlandırdı. Herkese teşekkür ederiz.

www.istanbulrestaurants.com 'dan geldiğinizi belirttiğiniz takdirde Mantı Keyfi'nde nakit ödemelerinizde %10 indirim kazanın!!!

İndirim için mutlaka kupon çıktısı ile gelinmelidir.


Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara