Wednesday, September 22, 2010

Sesto Senso - Şenliköy - Florya

İstanbul Florya’da Türk ve dünya lezzetlerini bir araya getiren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu; ayrıcalıklı sunumu ile gerek iş dünyasının gerekse de keyifli saatler geçirmeyi tercih edenlerin gözde mekanlarını bünyesinde barındırıyor.

KAŞIBEYAZ'ın son olarak bünyesine kattığı İtalyan restaurantı Sesto Senso Floryada İtalyan rüzgarları estiriyor.

Sesto Senso konumu,sıcak, güleryüzlü hizmeti ve tüm yenilikleriyle sizlere benzersiz bir ambians sunuyor.İç dekorasyonundaki modern tasarım ve şıklığı tam anlamı ile İtalyan esintileri taşıyor.Fabio Foltran yönetimindeki usta kadro İtalyan mutfağından değişik alternatifler sunuyor.Sesto Senso’nun zengin menüsünde carpaccio,fileto dolce vita,pollo sophia loren ,penne broccoli ve spaghetti scampi müşterilerin favorileri arasında.Tatlılarda ise ciocalata suffle tadılmaya değer. Pazar günleri hariç haftanın altı günü 20:00-23:00 saatleri arasında canlı piano müziği ile keyifli anlar yaşatan Sesto Senso 150 kişilik kapasitesi ile günün yorgunluğunu atabileceğiniz sıcak ve huzurlu bir ortam sağlıyor.

Yeşilköy , Bakırköy , Florya iyi kebapçı ve balıkçı çoktur. Fakat gönlünüz şöyle ambiyansı farklı, modern tasarımlı , iyi yemek yiyip, iyi müzik dinleyebileyeceğiniz bir yere gitmek istediğinde, atın kendinizi trafiğe. Adresler belli: Taksim ,Nişantaşı, Etiler, Levent , Boğaz. Ama artık bu senaryo değişti.Florya'daki Kaşıbeyazı bilmeyen yoktur.Kebapçının hemen yanında balıkçı restoranı ve yeni açılan gurme dükkanından oluşan lezzet üssüne, birde Sesto Senso eklendi. İtalyan restoranı geçen ay DJ'li, partili bir açılış yapacağını duyurmuş ve bu durum aklımızı biraz karıştırmıştı

İçeri girince soru işaretleri silindi. Hafta sonları bir parti mekanına dönüşen geniş lounge bölümüne geçerek , restoran kısmına ulaşıyorsunuz. Küçük bir alan olmasına rağmen doğru ışıklandırma ve baktığı yemyeşil bahçeninde yardımıyla son derece ferah. Mutfak trend olduğu üzere açık ve restoranın köşesinde. Dekorla ilgili tek olumsuz şey, mutfağın hemen üzerine iliştirilmiş ancak kebapçılarda rastlayacağımız cinsten kocaman bir nazar boncuğu.Daha modern tasarımlısı kolaylıkla bulunabilirdi.Sesto Senso'da, hafta içi olmasına rağmen boş masa yok gibi. Önden sarmısak çorbası, ardından deniz mahsüllü salata, sonra da porçini mantarlı ve kurutulmuş domatesli risotto, üstüne panna cotta... Yeni bir restoran ama lezzetler son derece oturmuş., sanki 10 yılı devirmiş bir İtalyan restoranı! Sipariş verdiğiniz hiçbirşey sizi hayal kırıklığına uğratmıyor. Bu hissimizde yanılmadığımız , Şef Metin Çelik'in Mezzaluna'daki Mario'yla uzun bir süre çalıştığını öğrendiğimizde ortaya çıkıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara