Wednesday, September 22, 2010

Hacıbey Kebapçısı - Teşvikiye

Genç Türkiye Cumhuriyetinde devrimler ve yenilikçilik akımları heyecanla uygulanmaktadır.Bursa 'da modern Türkiye'nin simge kurumu Çelikpalas Oteli,bu otelin esfanevi şefi Rus George Usta otelle özdeş hale gelen ünliü şef,kadrosunu oluşturur.Buarada dikkatini çeken bir personel vardır.Önce müşteri servisinde,daha sonra mutfakta çalişan Hüseyin Usta.Henüz meslek okulları yok,meslek sahibi olmak ancak usta-çırak ilişkisine dayanır.

Bu genç üç yıla yakın bir sürede George Usta nezaretinde oldukça başarılı bir eleman konumuna gelmiştir.Bu arada kurum kültürü ve meslek etiği kavramlarını iyice öğrenmiştir.Kurumdan ayrılan bu donanımlı genç ,dönemin meşhur Bursa kebapçısı İskender'in yanına girerek kebapçılık eğitimine başlar.

1934'te başlayan profesyonel meslek hayatı ,1950 yılında kendi işyerini açana kadar kesintisiz devam eder,yeni iş yeri artık kurumsal kimliğe ve hem de bir markaya sahiptir;HACIBEY

1993 yılında İstanbul şubesini açan Hacıbey,şuanda ikinci ve üçüncü kuşaklar tarafından yönetilmektedir.

Bursa kebapçılığı misyonunu üstlenerek,müşteri odaklı bir vizyonla tüketici güvenini kazanmak ve farklı olmak değerini korumaktayız.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara