
09 Mart 1967 Şanlıurfa Birecik doğumludur. Yaklaşık 20 yıl yönetim kurulu başkanlığını ve genel müdürlüğünü yürüttüğü Ziya Şark Sofraları’ndan 2008 yılı itibariyle hisselerini devrederek ayrılan Ramazan Bingöl, RB Ramazan Bingöl Et Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. 2005 yılında Timaş Yayınlarından çıkan “Restoran İşletmeciliği- Restoran ve Lokantalar Nasıl yönetilir?” adlı kitabı bu alanda yazılmış ilk eser olması sebebiyle sektörün el kitabı olmuştur.
Bingöl, Yeni Şafak Gazetesi’nde Türk ve Dünya Mutfağı, İstanbul Ticaret Odası Gazetesi’nde de “Hizmet Yönetimi” konusunda yazılar yazmakta ayrıca sektörel konularda eğitim seminerleri ve konferanslar vermektedir.
Bir dönem Türk Mutfak Vakfı’nın ve Mutfak Derneği’nin başkanlığı ve TOBB Gıda Sektörü Meclisinde görevinde bulunan Bingöl,2009 yılı itibari ile İstanbul Ticaret Odası restoran ve lokantacıları temsilen meclis üyesi olarak görev yapmaktadır.
Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) ile İstanbul Gıda Kuruluşları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Lokantacılar Odası(İLO) Basın ve İdari Danışmanlığını da yürüten Bingöl TÜRES (Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdürmektedir…
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment