Monday, September 20, 2010

Tatbak - Nişantaşı - Maçka

Tatbak 1960 yılından bu güne kadar Nişantaşı, Akkavak Sokak'ta dostlarına hizmet vermeye devam ediyor. 1960 yılında 3 masalı bir bodrum katında başlayan lezzet servisi bugün 2 katlı , 90 kişilik, nostaljik ve şık salonunda yapılıyor.

Tatbak’ın kurucusu Hasan Katıkcı 1951 yılında Gaziantep'ten İstanbul’a gelirken, İstanbul’un uğrak yeri haline gelecek bir mekanın sahibi olacağı hiç aklına gelmemiştir. Unutmadan personelde en az mekan kadar eski; en eskisi 35 yıl, en yenisi ise 15 yıldır burada.

Tatbak'da mönü eşsiz Ezo Gelin çorbası ile başlıyor. Daha sonra lezzeti bu güne kadar çeşitli basın organlarınca onaylanmış , İstanbul’un en iyisi seçilen Lahmacunu geliyor. Tatbak İsrail, Almanya, İsviçre, İngiltere gibi yurtdışı ülkelere bile derin dondurucu için hazırlanan özel Lahmacunlarını göndermeye başlamış.

Adana , Beyti, Kuzu Şiş, Fıstıklı Kebap, Alinazik ve diğer bütün kebap çeşitleriyle de iddialı bir mekan... Tatbak’a özel cevizli yada kaymaklı tel kadayıfın tadına bakmadan yemeğinizi tamamlamış sayılmazsınız.

Temel ilkesi sınırsız müşteri memnuniyeti olan Tatbak, uygun fiyat politikası ile, Pazar günleri hariç, haftanın 6 günü saat 11:00 ile 21:00 saatleri arasında dostlarına hizmet etmektedir.

Yemek yerken duvardaki resimlerden beğendiğiniz olursa satın alabilirsiniz.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara