
1945 yılında Bursa'da başlayan Uludağ'ın hikayesi, 1956 yılında Ankara'da zamanın kent merkezi Ulus-Hacıbayram'da yalnızca dört masalı küçük bir lokanta ile Ankara'lılarla tanıştı. Kısa zamanda büyük beğeni kazanan ve damaklarda unutulmaz bir tat bırakan
Uludağ Kebabının ünü Ankara'yı sarınca, uzun yıllar boyunca hizmet vereceği Denizciler Caddesindeki yerine aynı yıl içerisinde taşındı. Uzun yıllar boyunca, kalite ve hizmet anlayışından ödün vermeyen tutumuyla gelişimini sürdürerek 1985 yılında İstanbul Florya'da Uludağ Et Lokantasını konuklarının hizmetine sunarak İstanbul'un uzun süredir beklediği Uludağ lezzetiyle buluşmasını sağladı.
Hedefi her zaman iyi hizmet, kaliteli ve lezzetli yemek sunmak olan Uludağ'ın temel prensibi konuklarının mutlak memnuniyetidir.
Diğer Mekanlar için:
İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment