Monday, October 12, 2009

Belgo Restaurant


Nişantaşı'nın klasikleşmiş mekanlarından Belgo da modernize edilmiş Belçika Mutfağı ve Dünya mutfaklarından seçmeleri Belgo yorumu ile sunulmakta.
Mönünün önemli bir bölümü midye yemeklerine ayrılmış.Belgo da Belçika mutfağının vazgeçilmezlerinden olan midyeler iki sekilde sunulmakta. Özel tencerelerde ve değişik soslarla veya tabaklarda farklı baharatlar tereyağı ve mozarella peyniri ile. Misafirlerin en çok tercih ettikleri Midye tencereleri Moules Classic beyaz şarap krema ve kereviz sapı ile Moules Blue Rokfor peyniri ile Moules Garcia meksika biberi mantar ve domate sos ile sunuluyor.Belgo da sunulan Dame Noire adlı Bitter Belçika Çikolatası ile hazırlanan frambuaz ve karamel sos ile sunulan tatlıyı mutlaka denemelisiniz.
Nişantaşı'ndaki diğer mekanlar için : www.istanbulrestaurants.com

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara