Monday, April 12, 2010

Dükkan Nişantaşı - İstanbul

Dükkan, Armutlu'daki steakhouse ve kasaptan sonra ilk şubesini Nişantaşı'nda açtı. Beymen Blender'ın içinde yer alan bu mekanda Kasap ve Steakhouse beraber hizmet vermekte. 28 gün dinlendirilmiş Dry Aged Steakleri ile İstanbul'un en iyi et restoranı seçilen, %100 dana etinden hazırlanan İstanbul'un en iyi hamburgeri ile Dükkan bu sıcak atmosferde müşterilerine artık daha yakın.

Dükkan Nişantaşı'nda kasap reyonunda en iyi kalite dana ve kuzu etlerinizi sipariş ederken ister espressonuzu yudumlayın isterseniz bu şık ortamda arkadaşlarınızla nefis ızgara etlerin tadına bakın. Kurulduğu günden bu yana tek amacı müşterilerine en kaliteli eti en iyi şekilde sunmak olan Dükkan, Nişantaşı'ndaki yeni yerinde de kaliteden ödün vermeden siz değerli dostlarıyla birlikte olmaktan gurur duyuyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara