Friday, January 14, 2011

All Sports Cafe - Etiler

All Sports Cafe fikri, Zehra Aktay ile kayınbiraderi Metin Aktay tarafından ortaya çıkarıldı. Hakan Ezer’in; Aide Eczanesi’ni All Sports Cafe Etiler’e dönüştürmesi tam 11 ay sürdü. Berna Mimaroğlu ve Can Onat ekibi, Cafe’nin grafik çalışmalarını üstlendi. Can, All Sports Cafe’den hala kurtulamamış durumda...
Tüm All Sports tarzı hizmet ve ürünleri, gerek kendi evlerinde ve işyerlerinde, gerekse sair mekanlardaki davetlerde de görmek isteyen müşterilerimize "Catering" hizmetleri de vermeye başladık. Bu tarz faaliyetlerimizin en belirgin özelliği, hizmetlerimizin sadece "All Sports Catering Mönüsü" ve mümkün olabildiğince kendi servis elemanlarımızla verilebilmesidir.
"Cafe"ciliğimiz ve "Catering" hizmetlerimiz yaşamımızın bir parçası olarak devam ederken, genel talep üzerine, açıldığımız günden beri kendi imalatımız olan pastane ürünlerimizi, “Bakery'Z" adı altında, sipariş bazında üretmeye başladık. Bu ivme ile; klasik All Sports pastane mönüsüne eklediğimiz, her türlü hayal gücüne hizmet vermeyi amaçlayan, kişi ve konulara özel "Yaratıcı Pastalar"ımız da imalat hayatımızın keyfi ve süsü oldu.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara