Monday, November 14, 2011

Emir Beyzade

Emir Beyzade 2008 yılında gıda sektörüne adım atmaya karar verdiğimizde etrafımızda farklı alt başlıklardan firmalar vardı. Fast food sektörleri özellikle işletme düzeneği açısından daha sistematikti, gelen kitle belli ve cirosu da o oranda yüksekti. Fakat, sektör içinde geleneksel lezzetlerin yitip gitmemesi, daha gönül rahatlığıyla hizmet verebilme isteği, hamurumuzdaki varolan, övündüğümüz misafir ağırlama alışkanlığı ve işin gerçek anlamıyla ‘mutfağı’ndan yetişme kaygısı bizi, Türk mutfağından tadlar sunan bir firma ile franchising anlaşmasına götürüdü. Böylece sektördeki çıraklık dönemi başlamış oldu.Diğer mekanlar için tıklayın.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara