Kömür Lokantası'nın sahibi Remzi Bey bu mesleğe hayli ilginç adım atmış. Ticaret hayatına manav olarak başlayan Remzi Bey'in, o sıralar balıkçılığa da ayrı bir merakı varmış. Manav olduğu günlerde bir gün aklına manav tezgahının yanında balık pişirip satmak gelmiş. Aklına koyduğunu da yapmakta gecikmemiş ve ekmek arası balık satmaya başlamış. Sattığı ekmek arası balıkların ünü iyiden iyiye duyulmaya başlayınca eline güzel para geçmeye başlamış ve manav dükkanını lokantaya çevirmiş. İlk 1988 yılında Küçükmustafapaşa'da, 1998 yılında da Fatih'te şu anda Kömür Lokantası adını taşıyan lokantalarını hizmete sunmuş..
GÜNDE 30 ÇEŞİT YEMEK
Kömür Lokantası'nda, günde ortalama 30 çeşit yemek çıkıyor. Tencere yemeklerinden dönere, ızgaradan balık çeşitlerine kadar birçok yemek çeşidi mevcut
Diğer Mekanlar için: İstanbul Restoran Rehberi tıklayınız.
No comments:
Post a Comment