Wednesday, April 22, 2009

Zihni Bar Nisantasi Istanbul









Siz de efsanenin bir parçası olun

Kaliteli müziği eşsiz bir mönüyle buluşturan tarihi atmosfer..

Zihni Bar, her köşesi tarih kokan atmosferi ve çeşitli damak tatlarına hitap eden seçkin lezzetleriyle Nişantaşı'ndaki vazgeçilmez adresiniz...

Zihni Bar'ın özel atmosferinde,caz ve popüler müziğin en seçkin isimlerinin canlı performanslarıyla keyifli bir gece geçirin;İstanbul gece hayatında yer etmiş bir efsanenin bir parçası olun.

Bir lezzet macerası

Zihni Bar'da dünya mutfaklarından özel seçenekleri Türk usulü özel sunumlarla tadabilirsiniz.100 yıldan fazla bir geçmişi olan tezgahında içeceğiniz içkinizi,Zihni'nin ünlü snack'leri ile unutulmaz bir şölene dönüştürün. Keyifli bir öğle molası,bir iş yemeği ya da büyülü bir atmosferde yaşanacak romantik bir gece.Zihni Bar efsanesinin bir parçası olun,gecenin getirdiklerini eğlence ve müzikle karşılayın.

Kalite sizi çağırıyor!

Zihni Bar'ın kusursuz kalite ve hizmeti,Nişantaşı'nda sizi bekliyor.Zihni,her akşam sizi kapıda karşılamak üzere orada olacak.

Antikacı dükkanından Zihni Bar'a...

Zihni Bar'ın isim babası Zihni Şardağ'ın,1970'lerin ortasında galerici-antikacı olarak açtığı dükkanın kader;1980'lerde,kapanan Park Otel'in ünlü Amerikan barının gelmesiyle bir anda değişir.Zihni,dükkanını bara dönüştürür ve İstanbul,Zihni efsanesi ile tanışır.

Zihni Bar'ın şu anki mekanı ise Cumhuriyet'in ilk mimarlarından Vedad Tek'in kendisi için tasarladığı Nişantaşı'ndaki muhteşem binanın ilk katı.Vedad Tek,İstanbul'daki Defter-i Hakani Büyük Postane ile Haydarpaşa ve Moda Vapur İskeleleri gibi eserlerin yaratıcısı.Zihni Şardağ,bu büyülü mekanda,tavandan zemine,mümkün olduğunca her şeyi,olduğu gibi korumaya özen göstermiş hatta bunun için katın restorasyonlarını kendi elleri ile yapmış.

Nisantasi'ndaki diger mekanlar icin: www.istanbulrestaurants.com



No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara