Friday, August 14, 2009

Quente Bistro
















Lezzet Fırtınası artık Cadde’de...

Brezilya’nın ünlü Churrascaria et kültürünü Türkiye’ye tanıtan Quente,Sortie ve Suada’dan sonra, kısa sürede Ankara,Uludağ ve Alaçatı’ya şubeler açarak lezzetseverlerle Brezilya mutfağını buluşturdu. Yakın zamanda Kıbrıs ve Bükreş’te de birer şube açacak olan Quente, Bağdat Caddesi’ndeki şubesindeyse “Quente Bistro” olarak hizmet verecek.Cadde’nin en şık, en geniş mönüsüne sahip ve erişilebilir fiyatlarla lezzetli yemekler sunan restoranı olmayı hedefleyen Quente Bistro, toplam 350 metrekarelik ferah bir alanda hizmet veriyor.

Bahçesi, yüksek tavanlı çok şık dekoru ile göz dolduran Bistro; mönüsünde çok iddialı. Tam 178 çeşit yiyecek sunulan mekanda, Dünya mutfağı mönülerinde bulunmayan ayrı bir Steak bölümü de mevcut. 28 gün dinlendirilmiş, ve özel kesim uygulanmış etler, okyanus tuzuyla tatlandırılarak şişlerde servis edilecek.

İstanbul’un en zengin kahvaltı seçeneklerini bulacağınız Quente Bistro mönüsünde; Hindistan Burger, (egzotik baharatlı burger ), Kadayıfta Karides, Quatro Formaggi Pizza (özel soslu, mozzarella, permasan, gorgonzola, keçi peynirli rokalı pizza), Buğday Salatası, Gnocci, Trüflü Risotto, Hawai Usulü Karamelize Ananas, Kızarmış Dondurma, Dry Aged yöntemiyle 28 gün dinlendirilmiş, 450 gr.lık antrikot ve kontrofile yiyecekler arasında dikkat çekiyor.

İçecek olarak da sayısız alternatif sunan mekanda, alkollü-alkolsüz kahveler, çay çeşitleri, aperatifler, kokteyller, şarap, bira, rom gibi içecekler içinde maydanoz, elma, limon ve sodadan yapılmış De-Toxin ve elmalı-kerevizli Quente Vegie gibi sağlık içecekleri de unutulmamış. Bu konuda hayli iddialı olan Bistro ekibinde; 2008 Türkiye Baristalar Şampiyonu da yer alıyor.

Her gün 09.00-02.00 arasında hizmet verecek olan Quente Bistro’da müzikler DJ’e emanet olarak güne ve atmosfere uygun, özgün, dinamik olacak.


Bağdat Caddesi'ndeki diğer mekanlar:http://www.istanbulrestaurants.com/


No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara