Tuesday, January 12, 2010

L'ola Restaurant - Villa Denise


L'ola bir Akdeniz/Dünya mutfağı olup İspanya'nın Tapas'ı Paella'sı ve seçkin şarap içkileriyle ünlüdür.
Geçmişin ışıltısında,evinizin sıcaklığı Villa Denise,Arnavutköy'ün nostaljik dokusunu,eşsiz bir konforla bugüne taşıyor.İşadamı ve Klasik Otomobil Kulübü Eski Başkanı Aydın Harezi'nin mekan işletmeciliği tutkusu,Villa Denise'de hayat buldu.
1800'lü yıllarda inşa edilen tarihi bina,inşaat mühendisi Aydın Harezi'nin restorasyon ve dekorasyon aşamasındaki titiz yaklaşımı ile Villa Denise'e dönüştükten sonra,ışıltısını yeniden kazandı.5yıldızlı otel konforunu seçkin bir estetik ile siz değerli konuklarına sunan Villa Denise,geçmişin ihtişamını modern dünyanın tüm teknolojik olanaklarıyla birleştiriyor.

Tarihin derinliklerine doğru Villa Denise'e adım attığınızda,sizi İstanbul boğaz köylerinin silueti selamlıyor.
Osmanlı kültürünü temsil eden orjinal tablolar ve dönemin ruhunu taşıyan nostaljik duvar kağıtları,sizi geçmişe doğru bir yolculuğa çıkaracak.

Soylu bir kültürün görkemi İstanbul'un tarihiyle özdeşleşmiş Ortaköy,Çengelköy,Yeniköy,
Vaniköy ve Arnavutköy'ün adlarını taşıyan odalar,şehrin görkemli tarihinin Villa Denise'deki yarışmaları...Çatı katındaki Arnavutköy odasında,güneşin doğşuna muhteşem bir manzara eşliğinde tanık olacaksınız.

Eşsiz bir deneyim Villa Denise,konukların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için her detayı düşünüyor.Örneğin vale servisinin dışında arzu eden konuklar,Aydın Harezi'nin özel koleksiyonundaki klasik otomobiller ile karşılanabiliyor ya da konuklar için İstanbul turu düzenlenebiliyor.Villa Denise'in avantajlı konumu,tarihi yerlerin yanı sıra alışveriş ve ticaret merkezlerine de kolayca ulaşmamızı sağlıyor.

Evinizdeki sıcaklığı,İstanbul'un en güzel ve eski semtlerinden biri olan Arnavutköy'de Villa Denise farkıyla bulacaksınız...



Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara