Wednesday, March 10, 2010

Testa Rossa Caffé - Avcılar

SON DURAK TESTA ROSSA CAFFE

Gençler için yeni trend belli oldu. İtalyan kültürünü Türkiye’ye getiren Testa Rossa Caffe gençlerin yeni adresi olma yolunda hızla ilerliyor.

Gençlerin yeni gözdesi kahve molalarına, İtalya’dan bir durak eklendi, Testa Rossa Caffe. Testa Rossa Caffe, zengin kahve mönüsüyle gençleri Akdeniz esintisiyle buluşturuyor.

Sıcak bir fincan kahve ve arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz rahat konseptiyle sizi evinizden ayrı tutmuyor. Bu sırada size eşlik eden İtalyan ezgileri sohbetinizin ahengini arttırıyor…

Testa Rossa Caffe’nin bütün kahveleri, özel İtalyan kavrulma yöntemiyle benzerlerinden farklılaşıyor ve damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Tercihi kahve olmayan gençlere bile, kahve tutkunu haline getirecek birçok spesiyal lezzet mevcut Testa Rossa Caffe’de... Molto Latte, Cafe Lungo, Con Panne, Cioccolate Bianco gibi sıcak tercihlerin yanı sıra, Latte Freddo, Cocco Freddo, candido Freddo gibi buzlu kahvelerde bu spesiyal tatlardan sadece birkaç örnek. Hazırlanan bu kahvelerin çekirdekleri, dünyadaki beş en iyi kaliteli Arabica çekirdeğinin karışımından elde ediliyor, benzersiz ve kadifemsi tadıyla da daha ilk yudumda damağınızda yer ediniyor.

Lezzetli bir mola…

Mekanın mönüsü zengin İtalyan lezzetleriyle dolu. Leziz İtalyan makarnalarından, salatalara, özel ekmeklerle hazırlanmış sandviçlerden, tatlılara kadar birçok alternatif, tatmanız için sizi davet ediyor adeta. Okul sonrası arkadaşlarınızla oturup sohbet edebileceğiniz hatta ders çalışabileceğiniz bir ortam olduğu gibi, uzun uzun gezilmiş ve yapılmış bir alışverişten sonra açlığınızı yatıştıracak lezzetler ve dinlendirici kahvelerle de rahat ortamı var Testa Rossa Caffe’nin... Testa Rossa Caffe, Levent, Gümüşsuyu, Avcılar, Anel Plaza Ümraniye ve Ankara 7. Cadde’de sizleri bekliyor...

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara