Tuesday, October 11, 2011

Sapphire Plaza Vira Vira Balık - 4.Levent - Beşiktaş


 Sebze ve deniz ürünlerinin muhteşem lezzeti: balık kokoreçte buluşuyor. Sağlıklı beslenmenin en pratik ve doyurucu tariflerinden olan balık kokoreçi, İstanbul’un en nezih ve ilginç mekanlarından olan, Avrupa’nın en yüksek gökdeleni Saphire’de bulunan Vira Vira balıkta mutlaka denemelisiniz.
Enfes balık lezzetinin tadına varmak için illa sahile ya da boğaza gitmenize gerek yok! Şimdi İstanbul’ un merkezinde, günün her saatinde kendinize bir balık kokoreç ziyafeti verebilirsiniz. Türkiye’nin en yüksek binası Sapphire Plaza’da balığın tadına doymak isteyenler, Vira Vira Balık’ta özledikleri lezzetlere kavuşuyor.
Gerçek balık tutkunları, işten güçten yemeye vakit bulamadıkları tazecik balığın o enfes tadını özlerler. Şimdi en yoğun saatlerinizde bile ufak bir kaçamak yapabilecek, özlediğiniz lezzeti günün dilediğiniz saatinde yiyebileceksiniz. Şehrin merkezi Levent Sapphire’ de, boğaz lezzetinde, tadına doyulmaz bir balık kokoreç ziyafeti yaşamak istiyorsanız, Vira Vira Balık’ı ziyaret edin.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.  

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara