Tuesday, October 11, 2011

Sumach Turkish Cuisine - Ataköy


 Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Osmanlı mutfağının muhteşem lezzetlerini“Sumach Turkish Cuisine”de yemek severlerle buluşturuyor. Adını Osmanlı yemeklerinin vazgeçilmez baharatı sumaktan alan restoranda, kızılcık tarhana çorbasından hünkar salatasına, harem sarmadan sumak ekşili karidese değin bir çok lezzet günümüz damak tadına uygun bir şekilde sunulacak. “Sumach Turkish Cuisine” Sheraton İstanbul Hotel farkıyla misafirlerine eşsiz lezzetler servis edecek!
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, saklı kalmış Osmanlı mutfağının tüm lezzetlerini “Sumach Turkish Cuisine”de gün yüzüne çıkarıyor. Uzun araştırma ve çalışmalar sonucu günümüz damak tadına uyarlanan Osmanlı yemekleri yakın bir tarihte “Sumach Turkish Cuisine”de yemekseverlerin beğenisine sunuluyor.
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde hizmete giren “Sumach Turkish Cuisine” menüsünde, geleneksel Osmanlı mutfağına özgü Kızılcık Tarhana Çorbası, Ayvalı Deniz Aslanı Güveci, Hünkar Salatası, Aced Hoşafı, Harem Sarma, Saray’ı Kebabi’ye, Sumak Ekşili Jumbo Karides, Keşküllü Fukara gibi saraya yakışır birbirinden değişik lezzetler yer alıyor.
Yemekleriyle olduğu kadar atmosferiyle de fark yaratan “Sumach Turkish Cuisine”de konuklar Osmanlı şerbetleriyle karşılanırken yemek sonrası Osmanlı şekerlemeleri ve kolonyalarıyla uğurlanıyor.

Diğer mekanlar için İstanbul Restoran Rehberini ziyaret edebilirsiniz.  

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara