Wednesday, December 28, 2011


Güzel bir günde İstanbul'un incisi Cihangir' de kKendine özgü atmosferi içinde enfes yemeğe ne dersiniz? Karnınızın acıkmaya başladığı anlarda soluğu Nefaset'te alabilirsiniz, lezzet dolu Nefaset menüleriyle tanışmak için daha fazla beklemeyin.
Çünkü tadına doyulmaz anlar sizleri bekliyor. Cihangir'in nezih ortamının dikkat çeken yüzü Nefaset'te seçeceğiniz ana yemek, yanında salatası ve içeceğiyle masanızı renklendirecek. Cihangir'in Yeni Gözdesi Nefaset Cihangir’de Izgara Köfte, Barbekü Soslu Tavuk ya da Makarna Çeşitleri, Salata, Alkollü ya da Alkolsüz İçecekler.
Kendine özgü mekan tasarımı, enfes tatları ve güleryüzlü personeliyle hizmet veren Nefaset Cafe, kısa sürede kentin seçkin mekanları arasındaki yerini aldı. Şimdilerde Cihangir ve Bebek'te misafirlerini ağırlayan Nefaset'in bu yıl sonuna kadar Nişantaşı, Ortaköy ve Etiler şubeleri de hizmete girecek.
Yaklaşık 50 personelin hizmet verdiği kafeteryalarda özenle hazırlanan 74 mönü, İstanbullular'ın damak zevkine sunuluyor. İşadamı Hilmi Uğurlu, sahibi olduğu Nefaset'in “Müşteri her zaman haklıdır” ilkesinden yola çıktığını belirterek “Bizim bu sektörde iddiamız var. Bizi tercih edip gelen misafirlerimiz daha sonra da kalite ve hizmet anlayışımızı özümseyip sıklıkla Nefaset'e gelecektir. Misafirlerimiz müşterimiz değildir.Diğer Mekanlar İçin Tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara