Wednesday, December 28, 2011

Pipa Nişantaşı


Türkiye’nin ilk gerçek Napolitan odun-fırın pizzası...
PiPa Restaurant’ın kurucu ortaklarından, aynı zamanda mutfak direktörü Napoli doğumlu, ödüllü şef Enzo Carbone önderliğinde hazırlanan mönüde Türkiye’ nin ilk gerçek Napolitan odun-fırın pizzaları dikkat çekiyor. Mönü hazırlanırken en büyülü tatlara ulaşmak için İtalya’ dan getirilen zeytinyağı ve Buffalo mozzarella, pasta yapımında kullanılan Martelli makarna dışında el yapımı makarnalar ve ekmekler, organik sebzeler kullanılıyor.
Büyük ve zengin porsiyonlarla servis edilen mönü seçenekleri arasındaki başlangıçlarda “Izgara yeşil kuşkonmaz, Scamorza peyniri ve siyah Norcia truf mantarı dikkat çekiyor. Domates soslu pizzalar, el yapımı makarnalar, domates sossuz pizzalar ve yine farklı lezzeti ile bir ilk olan “ızgara pizzalar” PiPa’ nın farkını gösteriyor. Tatlılar arasında bulunan “Nutellalı Pizza” ise şimdiden müdavimlerin favorisi... Yeni jenerasyon pizza-pasta İtalyan restoranı olan PiPa’ da isteyenler için günlük et ve balık spesiyaliteleri de bulunuyor.
Gündüz 12:00’ den gece 01:00’ e kadar kapıları açık olan PiPa, 23:00’ e kadar verdiği mutfak hizmeti, yemek servis kültürü, farklı ama samimi sunumları, üç katlı otopark avantajı, sıcak ve davetkar atmosferiyle Nişantaşı’ nın kalbinde keşfetmenizi bekliyor, karşılaşacağınız sürpriz sizi şaşırtacak!Diğer Mekanlar İçin Tıklayınız.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara