Thursday, August 2, 2012

Titanic Business Hotel - Alesta Restaurant


Sabiha Gökçen Havalimanı, şirket ofisleri ve alışveriş merkezlerine rahat ulaşılabilir bir noktada olan Titanic Business Hotel Asia, İstanbul Anadolu yakasında iş konaklamaları için elverişli bir konumdadır.

İstanbul iş otelleri arasında en genişlerinden olan 192 odası ve süiti, zarif ve işlevsel ayrıntılarla dekore edilmiştir. Lüks banyo malzemeleri ile donatılmış odalarda kablosuz internet ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok oda gözalıcı bir Marmara Denizi ve Adalar panoramasına bakmaktadır.

Titanic Business İstanbul Asia'da, şehrin en iyi yeme-içme deneyimlerinden birini yaşamanız için, yerel ve uluslararası mutfakları sunan Alesta Restaurant'tan, muhteşem Marmara Denizi ve Adalar manzaralı Compass Restaurant & Bar'a kadar birçok farklı seçenek bulunuyor

İstanbul Asya yakasındaki, iş toplantısı, yemek ve düğün gibi 1200 kişiye kadar olan her tür etkinlik için toplam 23 toplantı salonu ve banket alanı bulunan Titanic Business Hotel en ideal seçenekleri sunuyor.

Titanic Wellness & Spa bünyesindeki, fitness merkezi, açık havuz yada spa'ya rahatlamak ve formda kalmak için yapılacak bir ziyaret, ruhu ve bedeni yeniliyor.

Titanic'in efsanevi hizmetiyle özdeşleşen Business Hotel - Asia, çalışanlarının konukseverliğiyle iş ve tatil amaçlı konaklayan misafirlerine unutulmayacak bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

Diğer Mekanlar için: İstanbul Restaurants Rehberi tiklayiniz.

No comments:

Post a Comment

Bu Blogda Ara